main_bg
devecht

De Vecht

De rivier De Vecht is een van de mooiste rivieren van Nederland en geeft u een zeer rustige aangename vaart. Qua omgeving is de Vecht in drieën te verdelen. In Utrecht voert de rivier door stedelijk gebied. Vanaf Oud-Zuilen tot Loenen is de omgeving landelijk. Hier vaar je ongeveer 15 km langs de overbekende villa’s, landhuizen, theehuisjes en kastelen, omgeven door een parkachtige omgeving.

Een tocht met de M.S. Compagnon over de Vecht is ronduit prachtig te noemen; overweldigend groen, lieflijk en idyllisch. Na iedere bocht weer een nieuw verrassing; een prachtig buitenhuis uit de Gouden Eeuw, een Middeleeuws kasteel, het welbekende Nijenrode, een bijzondere woonark, beeldschone boerderijen, schattige huisjes, alles liefdevol omgeven door de natuur.

Plaatsen die u tijdens een tocht over de Vecht en omstreken kunt bezoeken zijn: Muiden, Weesp, Nigtevecht, Nerderhorst den Berg, Hilversum, Vreeland, Loenen aan de Vecht, Oud-Loosdrecht, Nieuwersluis, Breukelen, Nijenrode, Maarssen, Oud-Zuilen en Utrecht.

Meer weten? Neem contact met ons op